My Fashion Diary-September

A szeptemberi hónap utolsó összeállításai csak színvilágban hasonlítanak egymásra, mindegyikbe megjelenik a szürke, fekete illetve fehér szín is. Valamiért az utóbbi időben teljesen megőrülök a szürke szín összes árnyalatáért, olyan klasszikus színné vált, akár csak a fekete. Mindenhez jól passzol és minden stílusban megállja a helyét.

1.Mickey egér

A Disney mesék sosem mennek ki a divatból, bátran hordjatok ti is ilyen darabokat. Kicsit sem gyerekes hatású, ha megfelelő darabokkal rakjátok össze. Itt például egy elegáns, szűkített blézert választottam, hogy elkerüljem a kislányos megjelenést. A függőleges csíkok az egyik legkedvesebb barátaink, hiszen iszonyatosan jól segítenek megnyújtani minket, ezáltal vékonyítanak is!

A nehéz válltáskáim helyett most egy hátizsák mellett döntöttem. Imádom a mostani divatot, hogy ilyen kényelmesebb darabok is sokáig divatosak maradnak, akárcsak a sportcipők is.

tumblr_m6an3zr9Gi1rur0k3o1_500

 

 

 ing: H&M Divided

csíkos blézer: H&M Divided

 nadrág: H&M Divided

fekete hátizsák: Primark

bokacsizma: Primark

tükrös napszemüveg: Primark

nyaklánc: nagymamámé volt 

 

 

 

2.Poncsó

Az egyik kedvencem, amikor a nagyobb sálaimat poncsóként használom. Így olyan mintha 10x több kabátom lenne és egy vastagabb, melegebb darab kiváló választás ezekre az átmeneti időszakokra. Szerintem nagyon elegánsak, ha napközben melegebbre fordul az idő, egyszerűen csak rákötöm a táskámra vagy a nyakamba akasztom.

Az ősz nagy slágere, a fekete kalap sem maradhatott el, ha már ilyen elegáns “kabát” mellett maradtam. Egyszerűen imádom.

your-life-is-your-message-to-the-world-make-sure-its-inspiring-quotes

 

 

 

 

sál: Zara Trf

kalap: H&M

rojtos táska: H&M

karkötő: Gemini Hungary

kitűző: nagymamámé volt

 

 

 

 

 

3. Farmer láz

Imádok mindent ami farmerból van, de szerintem ezzel mindenki így van. Mindenhez illenek, többször fel lehet őket venni. Valószínűleg az egyik legfontosabb ruhadarabnak mondanám. Emellett megfigyeltem, hogy a barna hajú lányoknak nagyon jól áll a kék szín, úgyhogy én is beszereztem pár sötétkék felsőt.

farmerkabát: Stradivarius

kék selyem topp: Primark

csíkos borítéktáska: Primark

nyaklánc: ALDO

farmernadrág: A&F

színes sportcipő: Adidas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s