My Fashion Diary-September

Ezennel elindul legújabb sorozatom, ahol betekintést nyerhettek a mindennapi öltözködésembe, gardróbomba. Hétről hétre fogok újabb és újabb videókkal érkezni, ahol az adott hét kedvenc outfitjeit mutatom be nektek.

Legelső szettem, egy igazi őszies összeállítás, ahol a 2015-ös ősz/tél legdivatosabb színeit használtam fel. A feketét, a burgundyt és a szürkét. A megszokott fekete bőrdzsekink helyett válasszunk idén egy szürke színt inkább.

A kiegészítők terén amit kiemelnék, az a fekete kalap, ami elengedhetetlen kellék ősszel,tavasszal. Az egyik legpraktikusabb darabnak tartom, nem véletlenül hordanak a királynők is egész évben kalapokat! Azonnal eleganciát varázsol viselőjének. Garantáltan minden szempár rátok fog szegeződni.

burgundyoutfit1

burgundyoutfit2     burgundyoutfit3burgundyoutfit                     

                    burgundy peplum felső: H&M

masnis öv: ASOS

fekete skinny jeans: H&M Divided

fekete bokacsizma: New Look

lila szájfény: Essence Vampire edition

burgundy napszemüveg: H&M

fekete kalap: H&M

szürke bőrdzseki: Bershka

OUTFIT 2.

A kicsit melegebb időjárásnak köszönhetően, alkalmam volt még belecsempészni a nyár kedvenc darabjait az összeállításomba. A kedvenc harsány színeim mellett döntöttem, amik az egész outfitemben dominálnak. Vigyetek bele ti is egy kis színt a mindennapjaitokba, biztosan jobb kedvre derít bennetek a nap folyamán, még egy hétfői napon is.

Fülbevalónak egy korall statement darabot választottam, amik meglepő módon még mindig ott vannak a kifutókon. Valószínűleg az összes nő szívét elrabolták ezek a gyönyörű ékszerek. Én ha felkötöm a hajamat, automatikusan az ékszeres dobozom felé nyúlok, hiszen olyan üresnek érzem magamat nélküle.

tropicaloutfit2tropicaloutfittropicaloutfit3tropicaloutfit1

felső: New Look

farmer short: Hollister

statement fülbevaló: Gemini Hungary

szájfény: Lukáj Gabi Professionel make-up

telitalpú cipő: Primark

sárga borítéktáska: Primark

OUTFIT 3.

Még ha kicsit hűvösebbre is fordul az időjárás, bátran hordhatunk szoknyákat. Rövidebbek helyett most válasszunk egy hosszabb fazonút. Erre a legjobb, ha beszerzünk egy midi skirt nevezetű darabot. Hosszúságra pont a bokánk és a térdünk közé ér. Akinek kicsit vastagabb a bokája, illetve alsó lábszára (vádlija) azoknak nem igazán ajánlanám. Vigyázni kell vele, könnyen összenyom, kiemeli hibáit lábunknak.

Felsőnek az egyik kedvenc csipkés crop toppomat vettem ki a szekrényből, amit nyáron főleg fürdőruha felsővel viseltem. Most ezt egyszerűen rétegezéssel oldottam meg. Egy másik kedvenc teljesen sima, fehér crop toppom fölé húztam fel, így máris egy új vonalat adtam ennek a teljesen egyszerű felsőmnek.

csipkesfelso

csipkesfelso2

csipkesfelso1

csipke felső: Primark

crop top: ASOS

fehér midi szoknya: Bershka

magassarkú: Batta

drapp napszemüveg: Primark

barna bőr, lakk táska: hand made- Italy

VIDEÓ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s