Hajgöndörítés hő nélkül-videó

Gondolom mindenkinek nagy dilemmát okoz, amikor a hajgöndörítéshez ér: hogy most mivel csinálja, milyen módszert válasszon , ami még ezek mellett ráadásul nem is károsítja meglévő fürtjeinket. A legtutibb tipp, hogy ne tegyük ki hajunkat semmilyen fajta hőhatásnak. Felejtsünk el mindenféle hajsütővasat, meleg hajcsavarókat és inkább dolgozzunk előre. Itt arra gondolok, hogy szépen lefekvés előtt megcsináljuk a frizuránkat, majd reggelre amikor felkelünk már csak annyi dolgunk maradjon, hogy kibontsuk és gyönyörködjünk a végeredményben. És hogy miben rejlik a varázslat?

Hát ezekben a szivacsos hajcsavarókban, amiből lehet vékonyabb és vastagabbat is kapni.  A méret különbség abban fog nekünk segíteni, hogy mekkora és milyen mértékű loknikat szeretnénk készíteni. A vékonyabból több kell ( mivel kevesebb haj fér fel rá), nem érdemes rá vastag tincseket csavarni, hiszen sosem fog megszáradni a belseje és emiatt hamar össze fog esni a frizuránk. Emiatt tényleg fölösleges lenne kényelmetlenül hajcsavarókkal a fejünkön aludni.

A vastagabból már elég egy csomag is illetve ezen gyorsabban szárad meg a hajunk. Átlagosan olyan 6 órát kéne száradnia minimum a hajunknak rajta, hogy szuper tartós hatást érjünk el vele.IMG_1554a
hajcsavarók- Primark

Ha mégis hajszárítóval estek neki, akkor érdemes valami nagyon tápláló pakolást használni hozzá! Ehhez én kimondottan göndör hajra használok, egy olyat, amit benne lehet hagyni a hajban, így sokkal elnyújtottabb a hatása és tovább védi hajunkat.Aktív hatóanyagai: panthenol, argán olaj és lecitin.

A nyár közeledtével már különösen fontos lesz hajunk ápolása, hiszen a nap nagyon kiszívja és iszonyatos nagy károkat tud okozni, legfőképp a hajvégeken.

IMG_1590ahajmegújító pakolás – Paul Mitchell Leave-In Treatment , amit a Paul Mitchell Star Beauty Salonban szereztem be.

Mivel rengetegen kérdezitek, akármikor hordom ezt a rúzsomat, hogy honnan van, most befényképeztem nektek. Szegényke már eléggé rossz állapotban van, egy nyári délután áldozata lett a kocsiban 😦 Sose hagyjátok a melegben, tűző napon a rúzsotokat ! Nem tudom, hogy létezik e még, nekem szerintem lassan 4 éve meg van és fantasztikus színe van.

IMG_1594apúder rózsaszín rúzs- MAC ,Cremesheen Sunny Seoul, A52

Színes, rózsaszín nyakláncom, pedig  a Gemini Hungary-től van. V esése miatt, nagyon jól illik mélyebb kivágású felsőkhöz is, ami a kerekebb, nyakat követő nyakláncokról nem igazán mondható el. A tavasz, nyár összes sláger színe megjelenik benne, idén is imádjuk a pasztell színeket!

rózsaszín, statement nyaklánc – Gemini Hungary 

És íme a végeredmény, szerintem nagyon jó lett, én nem is vártam volna ilyen szép loknikat. Ezentúl soha nem fogok használni hajsütővasat, ha anélkül is ugyanolyan szép hullámokat tudunk varázsolni. Így viszlát hajgöndörítő vas, helló hajcsavaró 🙂

-VIDEÓ-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s