Tippek töredezett haj ellen – videó

Minden nő rémálma, ha a hajárol van szó, hogy ami nőtt a hónapok alatt az vissza is törik rögtön. Így egyfajta ördögi körbe zuhanunk, ami ahhoz vezet, hogy sose lesz hosszabb a hajunk, ha ápoltan szeretnénk tartani. Én is rengeteget szenvedek ilyennel, nagyon odafigyelek a hajamra, hogy milyen termékeket használok illetve 10x meggondolom, hogy használjak e hajgöndörítőt. Amióta ezekre az egyszerű dolgokra odafigyelek, sokkal szebb lett a hajam. Igaz még most is lehet találni töredezett hajszálakat, de könyörgöm kinek nincsen? A szőke hajú lányok egy fokkal szerencsésebbek ilyen téren, hiszen nekik alig látszanak a makacs fehér végek a hajszálaikon.

Mindig használjunk hajvégápoló olajat, hiszen a rengeteg külső hatás miatt (legkárosabb a sós,klóros víz illetve nap), nagyon könnyen tönkre megy hajunk, kiszárad, majd elkezd feltörni. Minél tovább húzzuk a hajvágást, annál jobban felfog törni sajnos. Így menjünk el gyorsan még nyár előtt egy egészségügyi hajvágásra és szerezzünk be egy jó minőségű hajvégápolót.

hajvégápoló- Paul Mitchell smoothing-Gloss Drops

Amihez a Paul Mitchell Star beauty salonban sikerült hozzájutnom.( katt a névre)

Nem szeretnék ismételten órákat fecsegni a meleg ollóról, erről írtam egy korábbi cikket, ahol nagyon szépen részletesen minden fontos információt megtaláltok. Most már a második alkalommal lett  így levágva a hajam és még mindig csak jót tudok nektek mondani róla. Hajam szépségéről  a Magdi szépségszalon gondoskodik, ami a belváros szívében található. Imádok oda járni, Magdival nagyon jókat szoktak beszélgetni a hajvágásom közbe, így nagyon kellemesen telik az idő, miközben szépülök. A hajgöndörítésük pedig csodálatos, sima körkefével szárítják be göndörre és mégis hosszan tartó hatást érnek el vele. Mindenképp ajánlom nektek, ha még nem voltatok nyár előtti egészségügyi hajvágáson akkor sipirc csajok ! teljes cikk a meleg ollós hajvágásról : katt.

Mindig használjunk jó minőségű fésűt. Ne nagyon tépkedjük feleslegesen a hajunkat és arra is figyeljünk oda, hogy könnyedén tisztítható legyen a fésűnk. Természetesen a fa fésű lenne a legjobb erre a célra, én mégis még mindig a kedvenc Tangle Teezer-emet használom. Mindenhova magammal viszem, jól illeszkedik a formája miatt a kézbe. Mivel műanyag és az eleje lepattintható, könnyedén tisztítható. Lassan 4 éve megvan és még mindig semmi baja nincsen, látható hiba rajta ,hogy a tüskék színe halványabb lett. A legjobb benne, hogy hajmosáskor a zuhanyzóban is tudjátok használni, anélkül, hogy aggódni kéne, hogy tönkre megy !

Szinte az összes gyönyörű ékszerem, amiket rajtam szoktatok látni a videókban vagy outfit képeken, azok mind a Gemini Hungary-től vannak. Fantasztikus kollekcióval rukkolnak elő folyamatosan, legutóbb már órákat is lehetett kapni a honlapjukon. Nekem az egyik kedvencem ez a nyakvonalat követő, díszes, szürke, fehér köves statement nyaklánc. Minden egyszerűbb felsőmet, ruhámat azonnal feldobja és persze egész nap gyűjtöm be a dicséreteket mindenkitől.

statement nyaklánc: Gemini Hungary 

-VIDEÓ-

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s