Meleg ollós hajvágás

 

Lassan több mint egy hónapja lett levágva a hajam, egy bizonyos Jaguar TC meleg ollóval, amivel a hajvágás egy teljesen új értelmet nyer. Az olló élei ugyanis melegítve vannak, amik ezáltal a vágással együtt lezárják a hajszálak végeit, így minden nedvességet bent tart ami egy egészséges hajkoronához szükséges.

Hogyan is működik pontosan ez az olló? Egy számítógéppel vezérelt hőfokszabályzóval állíthatjuk be a kívánt hőmérsékletet. A hajvégek ” összeforrnak”, lezáródnak, így a töredezés mértéke is csökken.

Nem kell folyamatosan ápolni a hajunkat, mint egy hagyományos hajvágás után, hiszen ott a lezáratlan hajvégeken keresztül, kiszáradt, töredezett marad a hajunk, rengeteg energiát és figyelmet igényel, hogy hajunk továbbra is ilyen gyönyörű maradjon. Nekem az eddigi problémáim: minden hajvágás után, két hét elteltével a hajvégek szétnyílása,kifehéredése, majd letörése. Ez egy ördögi kör volt, hiszen mindig amit nőtt a hajam , az le is tört. Az elvékonyodott hajszálaktól pedig sokkal kevesebbnek, egészségtelenebbnek és ápolatlannak tűnt frizurám. Hiába használtam méreg drága hajpakolásokat, hővédőket és hajvégápolókat, ugyanúgy tönkre ment a hajam.Amióta az új technikával lett levágva a hajam, sokkal dúsabbnak, csillogósabbnak tűnik hajam,alig lehet széttört hajszálakat találni és ráadásul csak 4-5 naponta kell hajat mosnom azóta.Természetesen a tökéletes eredmény érdekében, legalább egy évig rendszeresen kell meleg ollós hajvágásra járnunk ( 2 havonta érdemes 1 cm-t levágatni), így szépen lassan minden egyes régi,szétroncsolódott hajszálunkat felváltjuk vadonat új, erősebbekkel. Mindenkinek szívből ajánlom, ár értékben sem sokkal drágább, mint egy hagyományos hajvágás és tényleg nálam csillagos ötösre vizsgázott. Az én hajam a Magdi Szépségszalon jóvoltából lett széppé varázsolva, ha titeket is érdekel, érdemes ellátogatni a http://www.magdiszepsegszalon.hu -ra.

 

dorrina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s