Gemini Hungary collaboration

Jakubi-Coach Potato

 Már régóta várok erre a pillanatra, hogy elmondhassam nektek is, hogy egy fantasztikus céggel fogok ezentúl együtt dolgozni, a csodálatos ékszereket kínáló Gemini Hungary-val. Lehet, hogy már ti is észrevettétek az Instagramon, hogy mostanában rengeteg gyönyörű ékszert hordok, amiket mind ti is beszerezhettek a gyűjteményetekbe. Minden egyes ékszer nagyon egyedi, csak korlátozott számban kaphatóak , így nem kell attól sem félnünk, hogy minden lány ugyanazzal a nyaklánccal rohangál majd el mellettünk. Természetesen mindig újabb és újabb darabok érkeznek, így sajnos mindig újra szerelembe esünk a szebbnél szebb darabokkal.

Miért is jó ha legalább egy statement nyaklánc büszke tulajdonosai vagytok? Minden szettet azonnal feldob, legyen itt szó akár egy irodai szerelésről vagy egy merészebb bulizósról.Szinte nem is tudnék rossz példát felhozni, mikor ne hordjuk őket. Egy kis segítségként megnézünk pár példát, hogyan is kell divatosan viselni ezeket a domináns ékszereket.

1.Ing

Az egyik legklasszikusabb változat mikor végig gombolt inghez választunk egyet.Ezzel egy kis vidámságot varázsolhatunk a komor, unalmas irodai szettünkbe vagy ünneplő ruhánkba.

large (3)

2.V-nyak

Ha mélyebb kivágású a felsőnk, akkor inkább egy V-nyakú mellett döntsünk, amit a nyakláncunk formája is szépen követ.

large (6)

3.Kötött pulcsi

Most, hogy az időjárás is aktuális a legkényelmesebb, legpuhább pulcsink is előkerülhet amit még a nagyi varrt nekünk. Itt az idő egy kis újdonságot bele vinni pár ékszerrel, így máris több kedvünk lesz őket hordani.

4. A fekete ruha

Ugye nektek is ismerős az a helyzet, amikor a legfontosabb randitokra készültök és ott álltok a gardrób előtt az egyetlen olyan fekete ruhátokkal a kezetekben ami tökéletesen áll, de még sem szeretnétek felvenni, hiszen már rengetegszer volt rajtatok? Ilyenkor jó ha különböző nyakláncaink vannak, így máris egy vadonat új ruhát kapunk.

5.Egyszerű darabok

Én is ahogy egyre jobban kezdek felnőni, megszerettem az egyszerű, fekete, fehér, szürke alapdarabokat a gardróbomban, amiket különböző kiegészítőkkel szeretek feldobni. Ha feldobtok egy díszes nyakláncot, azonnal minden tekintet rátok irányul.

6.Feliratos pulcsik

Nem szabad félni attól, hogy egy feliratos felsőhöz már nem passzol egy ilyen feltűnő darab, csak a megfelelő darabot kell kiválasztani, leginkább a kör alakot követő sodort nyakláncokat ajánlanám hozzá.

7.Mintás felső

Nem gondoltam volna, hogy lehetne a csipkét fokozni még jobban, de egyre többször találkozom meglepően szép párosításokkal, így én is mindenkinek ajánlom.

8.Gallér

Teljesen, magasan zárt felsőnket díszítsük úgy akár egy plusz gallérként szolgálna nyakláncunk.

És végül a közös fotók, az én egyik legújabb nyakláncommal, amit ti is beszerezhettek: itt.

képekért külön köszönet: Profil fotó

a nyakláncért külön köszönet : Gemini Hungary

http://www.geminihungary.com

dorrina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s