Denim on denim

Lucas Nord feat.Tove Lo-Run On Love

The two must have pieces in our wardrobe : denim shirts and jeans. I own about 10 pairs of jeans in all kind of stlyes and colours and 3 denim shirts. They last forever and will be always in “the top5 clothes to own”.Actually that’s the hardest question, how to choose the perfect one ,they won’t go out of fashion? Well, hard to say, but first of all choose more classical styles: a dark and lighter skinny jeans and a ripped boyfriend jeans .After you already have these, you can pick more extreme ones with bigger wholes or acid wash.In my last outfit post, we could see how to stlye your beloved boyfriend jeans sexy and feminin, now I show you a sample for a more sporty one, which is perfect for school days. I love all of the sneakers, they have a special and outstandig colour. This one is from Adidas and it became one of my best friends. It’s so,so comfortable , you never go wrong with Adidas shoes! To get that extra to our quite basic outfit, I put a chic, vibrant lipstick on, that matches my accessories.

A két kötelező darab egy nő gardróbjában: farmering és farmernadrág. Én körülbelül 10 különböző színű és fazonú farmer büszke tulajdonosa vagyok és ingből is akad néhány a polcon. Örökké tartó,klasszikus darabok, amelyek mindig is a “top5 ruhadarab amit birtokolnod kell ” titulust kapják. A legnehezebb kérdés igazából, hogy még is hogyan találjuk meg a megfelelő, tökéletes darabot? Ez egy nagyon nehéz kérdés, először is mindig alapdarabokat szerezzünk be, amik nem olyan bonyolultak: egy sötétebb és világosabb színű cső farmert és egy lazább esésű, szaggatott boyfriend nadrágot. Ezek után lehet az extrém darabok felé kanyarodni és azok közül csemegézni.

A legutóbbi bejegyzésemben, megnéztük hogyan rakjunk össze egy szexibb, nőiesebb összeállítást a kedvenc boyfriend nadrágunkhoz, ma pedig egy kicsit a sportosabb vonalra pillantunk rá. Egy nagyon egyszerű, farmer a farmeron szett, ahol a középpontban a különlegesebb farmer áll. Imádom az összes színes sportcipőt, de a kedvenceim mindig az Adidastól vannak, egy Adidas cipővel sosem foghattok mellé.Mivel elég letisztult és egyszerű a szettünk, ahhoz, hogy kicsit feldobjuk egy harsányabb színű rúzst választottam, ami a kiegészítőkhöz is passzol. Tökéletes outfit a suliba!

denim shirts/ farmering: Hollister

boyfriend jeans/ farmer: Pull&Bear

sneakers/sportcipő: Adidas

lipstick/rúzs: Essence

special thanks for photography/ külön köszönet a képekért: Mándi Ferenc

http://mandiferencphtgrphy.wordpress.com/

dorrina

3 thoughts on “Denim on denim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s