Street style-Vienna

Klangkarussel-Netzwerk

” Every day is a fashion show and the world is your runway! “- said Coco Chanel. When I’m walking on the streets of this beautiful city, I’m always amazed by some people outfits. So I decided to do a kind of new post idea. I’ll post every week some inspirations from all around the city. In the streets are no rules and that’s the key to the game.

Ahogyan Coco Chanel is mondta ” Minden egyes nap egy divatbemutató,ahol a világ a kifutó “. Amikor Bécs forgalmasabb utcáiban mászkálok, mindig ámulok és bámulok mennyi jól öltözött ember megy el nap mint nap mellettünk. Úgy gondoltam ezt érdemes az egész világgal megosztani,így mostantól rendszeresen várlak titeket, hogy betekinthessetek egy percre ebbe a gyönyörű város mindennapjaiba.,Az utcáról lehet a legjobb ötleteket összeszedni,mindig érdemes nyitott szemmel járni és inspirálódni.Itt nincsenek szabályok,csak magunk ura vagyunk és ez a kulcs a játékhoz.

Let’s start it: 1. style- Alma

This is one of my favourite style, which is super elegant and sporty in one way. I like the vibrant neon green colour with the basic ones. It’s a perfect choice for a running day in they city with the girls. I never thought about wearing a red scarf to the whole outfit, but it turned out so fantastic. That’s what I love the most in it, it’s so unique. Also very interesting to combine trench coat to a whole sporty outfit. It gives you that feminin way to it.

Ez az egyik kedvencem, hiszen egyben elegáns és sportos is. A legjobb választás egy csajos találkozóra és egész napos rohangálásra a városban. A szembetűnő neon zöld és a hagyományos komor színek találkozása pedig egyszerűen lenyűgöző. Sosem gondoltam volna, hogy egy piros sál is jól állhat ehhez a szetthez, de nagyon tetszik, igazi egyedivé varázsolja az egészet. Érdekes dolog még egy tetőtől talpig sportos összeállításhoz egy ballon kabátot párosítani.Ezzel az egyszerű lépéssel már egyből nőiesebbek lehetünk. Mégis milyen sablonos lenne a klasszikus fekete bőrdzsekivel?

Get the look:

street style

2.Style -Susi

Chic, feminin and cool. These are the first three words, that comes to my mind when I’m looking on this gorgeous woman. It’s a perfect sample, how to be extra vagent,with a little bit crazy studs on your favourite leather jacket , a stunning cat eye sunnie und with the perfect hat. This girl is rocking the street. I love the way, how it mixed this romantic floral blouse, with that biker stlye.Actually I fall in love with gray, black and light pink.

Csinos, nőies és vagány. Ez a három szó jutott eszembe amikor erre a dögös lányra pillantottam. Kiváló példa hogyan érdemes valami különleges, extra csavart belevinni a szettünkbe. A klasszikus, kedvenc bőrdzsekinken a szegecsek egyből vagányabb külsőt kölcsönöznek. A macska szemüveg, pedig titokzatos tekintetet. Természetesen az idei ősz sztárja sem maradhat el, a kisebb karimájú kalap. Nagyon tetszik még , ahogyan a vagány, fekete színhez, beleépítette ezt a romantikusabb stílusú blúzt. Így gyönyörűen találkozik a két stílus textúrája. Azt hiszem szerelmes lettem ebbe a három színbe így együtt: fekete, szürke és púder rózsaszín.

Get the look:

street stlye

3-4 Style: Kanae and Yukari

These two lovely girls are amazing. I never thought I’ll be learn something from little children.I was always in trouble, how to wear my baggy, loose squared pants to look casual and chic in one hand. These two girls made the best of it. Chose a biket boot and drag a classical blazer or cardigan to end up so fabolous. I like especially the gray-red-rose-blue combination, these colours are together flawless, and that stylish beanie to the elegant look it’s adorable! The gray one is super elegant but very simple, like a real woman.

Ez a két kislány csodálatos stílusérzékkel bír. Hát igen, sosem gondoltam volna, hogy én valaha fogok valamit a piciktől is tanulni. Sokszor voltam bajban, mivel vehetném fel a lazább esésű, kockás nadrágomat. Itt a tökéletes válasz: bakancs, szűk felső, különlegesebb kardigán, blézer. Nagyon tetszik a piros szettben a színek kombinációja.Milyen szép összhangban van a piros,rózsaszín,kék és szürke.Gondoltátok volna, hogy ezt a 4 színt egyszerre hordjátok? én nem igazán.Amit még érdemes ellesni: mennyire vagány egy elegáns szetthez egy bóhokás pompom-os kötött sapka. A jobb oldali szürke szett, egy igazi klasszikus, elegáns, nőies szett, ami egyszerű de nagyszerű. Imádom az ilyen kifinomult ékszereket, mint ezt a jópofa nyakláncot.

Get the look:

street stlye

5.Style- Sanije

That was one of the most interesting outfits I met. This red leather jacket is awesome and I like the way how it is styled. Another feminin and sporty look. My current favourites are also the same this autumn: skinny jeans, leather jackets, scarfs and backpacks. Be amazing girls and also try another colours please, not just always the classical black and white! And be more comfortable and buy a cute backpack.

Ez az egyik legérdekesebb összeállítás amivel találkoztam a napon. Imádom az egésznek az összhatását, egy újabb fantasztikus példa, hogyan lehet egyszerre nőiesen és sportosan öltözködni. Idén ősszel nekem is ezek a kedvenc alapdarabjaim: csőnadrág, bőrkabát, sportcipő,hátizsák és sálak. Legyetek menőek ti is és próbáljatok ki más színeket is a klasszikus fekete fehér helyett! Érdemes egy vagányabb hátizsákot is beszerezni a kényelmesebb napokra,kényeztessük picit a hátunkat is.

Get the look:

street stlye

dorrina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s