5 alapdarab a gardróbban

 

Route 94 – My love feat Jess Glynne

Sokan kérdeztétek már az szjger.hu-ról a csoportomban, hogy miket tartok alapdarabnak egy női gardróbban. Ez az összeállítás egy kényelmes, sportos viselet, de egyben csajos is a smink és a hozzá kombinált felső miatt. Hétköznap ha rohantok és nincs időtök összekészülődni ez egy tökéletes minta. És akkor lássuk a főszereplőket !

1.Skinny jeans, azaz csőnadrág. Nekem a mai napon egy szaggatottra esett a választásom. Ha hosszabb lábakat szeretnétek, alulról felfelé gyűrve, érdemes felhajtani a nadrágszáratokat, így a boka rész megnyúlik és máris esztétikailag megnövekszik  lábaink hossza.

jeans

 

2.Fehér felső. Legyen szó itt pólóról, trikóról, ingről, a fehér az egyik kedvenc barátunk. Egyszerre letisztult, nőies, mindenhez jól kombinálható. Itt is szuper jó, hogy esztétikailag a mellméretet növeli. Sajnos ugyanígy igaz arra is, hogyha valakin van súlyfelesleg az könnyebben meglátszik. Ennek elrejtésére érdemes egy kardigánt viselni, így ezt a problémát is kiküszöböljük ezzel.

white

 

3.Farmerkabát. Ez a klasszikus fekete bőrkabát tavaszi, nyári ikertesója. Jó ha ott lapul a ruhásszekrényben. Szuper jó nőies és sportos cuccokhoz is. Ha melegünk van csak egyszerűen a derekunkra kötjük, ami mellesleg még vagányul is néz ki. Egy pluszt ad a szetthez , akár egy kiegészítő. Én a világos színt ajánlom, hiszen az most sokkal divatosabbnak számít.

denim jackets

4. Sportcipő. Szerintem fantasztikus, hogy lassan két éve bent tartják a nagy divatházak a kollekcióban. Nem véletlen, hiszen a kényelem mindennél fontosabb. Igaz egy jó mondás, aki divatos szeretne lenni, az nem visel igazán soha kényelmes cuccokat. Aki nem szeretne egy drágább darabra beruházni, nyugodtan felkaphatja párszor a futócipőjét, amit eddig csak sportoláshoz használt. Így két legyet ütünk egy csapásra.

sneaker

5.Színes rúzs. Én imádok rúzsokat vásárolni, mindig kétségbeesve állok a drogériákban a sok árnyalat láttán. Úristen most melyiket válasszam. Rengeteg van belőle otthon a polcon. Most nagyon mennek a rózsaszín különböző árnyalatai. Ezt próbáltam én is a cipőmből belecsempészni a sminkembe. Egy pinkes árnyalatra esett végül a választásom. Gyönyörű színe van.

lipsticks

 

Ha valakinek megtetszett a helyszín, szívből ajánlom mindenkinek : Hármashatárhegy. Nagyon jó hely, érdemes egy pokrócot magunkkal hozni, amire le lehet ülni. Szinte bármilyen találkozót eltudnék itt képzelni, főleg a romantikázni vágyóknak 🙂

 

A képekért külön köszönet: Lukács Bence

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s