Leather patterns

New love in my wardrobe! I bought two new coats in London, this is one of them and it’s from Primark- Atmosphere. I love so much how these faux-leather patterns are matching the gray colour. I’m wearing my super comfy, kind of chelsea ankle boots, which are also from London, I found it in the New Look shop 😉 My new leather gloves are my best purchase ever , they are from Calvin Klein , however they are also not enough warm… I don’t understand , my hands are freezing in like everything .

This is our first time shooting in a real darkness, hope you like it, I’m in love with the background lights and sky 🙂

Újabb kedvenc landolt a gardróbomba… Sajnos a londoni utazásom során egy jó pár új szerelem született .Első héten még direkt nem szabadultam be a boltokba, de mikor egyszer ez megtörtént, nem volt megállás. Annyira jó a választék kint, hihetetlen , hogy mindent megtalál az ember amit keres és viszonylag jó áron lehet hozzájutni a divatosabbnál divatosabb darabokhoz ! Ez az új kabátom, eszméletlenül jól néz ki , már régóta szemezgettem egy ilyen bőrbetétes darabbal , de mindig sajnáltam rá a 20 ezer Forintot… de most végre nekem is van és imádom .Ismét a fekete boka csizmámba bújtam, amit még a New Look-ban kaparintottam meg, szuper kényelmesek és szinte le se lehet szedni a lábamról azóta. Iszonyatosan örülök még a bőrkesztyűmnek is , ami az eddigi legjobb vásárlásom volt, biztos vagyok benne, hogy egy tartós darab lesz és szerintem egy kötelező darab egy női ruhatárban. Fantasztikusak !!

Most először alakult úgy, hogy besötétedett mire fotózáshoz jutottunk. Nekem nagyon tetszenek a háttérben játszó fény és az ég .

coat / kabát : Atmosphere

jeans/ farmer : Abercrombie & Fitch

ankle boots / boka csizma : New Look

scarf / sál : Forever21

gloves / kesztyű : Calvin Klein

special thanks for photography / külön köszönet a fotókért : Lukács Bence

Thanks for watching! .Köszönöm, hogy benéztél !

D.

Leave a comment