Winter nails

For this month Szilvi chose a white basic colour, on the top with some glitter. White nails are very chic nowadays, they match with everything and you can also decorate it on a very cool way.For being more fashionable, we used two nails for the decoration, on one : some crystal, on the other : snowflakes and also different colour.

Ebben hónapban is jártam Balázsi Szilviánál. Egy nagyon divatos színre esett a választásunk, egy fehér alapra, amit az ünnepek miatt egy kicsit megbolondítottunk egy csillogós fedőlakkal. Az unalmasság elkerülése végett, most nem csak a gyűrűs ujj kapott szép díszt, a középsőre is több hangsúly került. A gyűrűs ujjon egy ezüst, csillogó körömlakk van, amin hópehely alakú matricák találhatóak. Azért maradtunk a matricák mellett, hiszen olyan aprólékos és kicsi, hogy sokkal szebb hatást értünk el vele, mintha festettük volna.Kicsit csajosabbra vettük a formát, a középső ujjra most swarovski kristályok kerültek.

Még márciusig nyugodtan használjátok a hópehely motívumokat, a fehér köröm pedig az év slágere lesz valószínűleg, úgyhogy mindenképp szerezzetek be egyet 😉

Ne feledjétek, mi mindig gél lakkal dolgozunk, de otthon is elkészíthető, ha ügyesek vagytok . Természetesen nem lesz ilyen tartós darab.

Thanks for watching ! Köszönöm, hogy benéztél 🙂

A körmökért külön köszönet-special thanks for my nails: Balázsi Szilvia- Slynails

http://www.slynails.hu

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s