Ombre nails

Today we will learn a little bit more from a technique called’ ombre nails ‘. It looks very difficult, but when you have  the right tools, it will be  easy. You need just a sponge and two colours , they match good to each other. You can also buy cool ombre nails kits in shops like Primark, Claire’s.

Just pick your sponge and  color it with the two colours . After ,press it on your nails and actually that’s it :)You will find some more photos for inspiration 🙂

A mai napon az ombre technikával ismerkedünk meg, ami elsőre nagyon nehéznek tűnik, de ha megvannak hozzá a kellő eszközök egy gyerekjáték lesz az elkészítése. Mindössze egy szivacs és két egymáshoz passzoló szín szükséges. Nagyon jó pakkokat lehet kapni ehhez olyan üzletekben ,mint például : a Claire’s .

Első lépésben a szivacsra vigyük fel a két kiválasztott színt, ne sajnáljuk a festéket 🙂 Majd ezután erősen nyomjuk rá körmünk felületére, pár másodpercig hagyjuk rajta, majd emeljük le. Ha jól dolgoztatok az eredmény gyönyörű lesz.

Az én körmöm, amit már egy előző bejegyzésben is láthattatok, két barna szín árnyalatával készült, de nem egy szivacsos technikával, hiszen itt gél lakkról van szó. Itt első lépésként Szilvi a világosabb színt vitte fel, majd utána a sötétebbet és egyszerűen egy ecset segítségével összemosta szépen a két színt. A gyűrűs ujjon nem matrica található. Ez egy szabad kézzel festett, fantázia díszítés ,amit szintén a Szilvi álmodott meg. Szerintem gyönyörű lett.

Véleményem szerint a legjobb ebben a technikában, hogy díszítés nélkül egy visszafogott megjelenést ad, de mégis különlegesebb a megszokott egyszínű körömlakkoknál. Minden évszakban előkerülhet. Télen a kék színeivel, nyáron valami vadabb neonosabb kiadásban és a mi esetünkben egy avar színeivel játszó őszi verzióval találkozhattatok.

Egy kis inspiráció Szilvi többi munkájából :

Körmökért külön köszönet Balázsi Szilviának ! –Slynails

http://www.slynails.hu

Köszönöm, hogy benéztél ! 

Thanks for watching !

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s