Military

Feed Me & Crystal Fighters- Love is All I Got

Military is hot this season, so put on your khaki clothes on. I just mixed my cozy sweater from Next with my old pants, which has got I think a kind of safari or military feeling 🙂 The most comfortable shoes are these ankle boots, I could wear theme for years ! I’m also in love with my headband, I found it 3 years ago in America, but now you can found some also in our local shops. They look very chic and it has got the same function as you wear a hat .

A katonai stílus még mindig itt van a boltokban. Épp Londonból írok és itt még nagyban árulják új kollekcióként a terepmintás pulcsikat, nadrágokat.  Imádom a nagy kényelmes pulcsikat, ma is arra esett a választás. Egy oldalzsebes nadrággal párosítottam, aminek szerintem tiszta military vagy safari stílusa van . A mai kedvencem a kötött hajpántom, amit még 3 éve vettem Amerikában, de most már itthon is lehet minden boltban kapni. Szerintem nagyon elegáns és a hajadat se teszi tönkre annyira. Én imádom ! A legkényelmesebb cipő, pedig ez a bokacsizma , mindig tudnám viselni.

A mostani körömnél egy ombre technikára esett a választás, ami még pont jól jött így az utolsó őszi napokra 🙂 A gyűrűs ujjon pedig akril festéssel készült díszítés látható .

A körmökért külön köszönet Balázsi Szilviának – Slynails 

pants/ nadrág : Hollister

sweater/ pulcsi : Next

headband/ hajpánt : Forever21

lipstick / rúzs : Rouge G de Guerlain : 70 – Gigolo

Képekért külön köszönet : Lukács Bence

Köszönöm, hogy benéztél !

Thanks for watching !

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s