Slynails collaboration

Mostantól minden hónapban a Slynails Körömstúdió együttműködésével betekinthettek a körmök igazi , rejtélyes világába. Az aktuális körömtrendeket első kézből, profitól hallhatjátok majd.

Balázsi Szilvia : kézápoló, műkörömépítő szakember, Crystal Nails termékfejlesztési tanácsadó, a SlyNails Körömstúdió alapítója.  A 2013-as országos bajnokság III. helyezettje  és 2012-ben a legjobb budapesti műkörmös díját nyerte el .Célja, hogy megszerezze a világbajnoki címet és a jövőben egy iskolát alapítson, ahol különböző ,új tematikájú versenyeket is indítana.

Vegyünk akkor pillantást az idei karácsonyi-téli körömdivatra !

Karácsony ünnepén minden megengedett a körmökön ! Senki se fog  csodálkozni a különböző egyedi minták használata miatt. Évről évre ugyanaz a fő trend ilyenkor : kék, ezüst, arany, fehér, piros. A zöld , annak ellenére, hogy a szezon fő színe, mégse nyerte el az emberek tetszését, így azt csak a nagyon bátrabbaknak ajánlott.

A piros fog most leginkább hódítani. Divat az aszimmetria, az egyediség. Akkor leszel a legtrendibb ha nem a megszokott gyűrűs ujj díszítést választod, hanem ezt párosítod a középső ujjal, vagy épp a mutató és a középső ujjadra teljesen más színt kérsz. Manapság bármi megengedett, akár mindegyik körmöd lehet másmilyen, csak törekedj az összhangra és a finomabb minta használatra.Ha mindegyik körmöd piros, kivétel a gyűrűs ezüst akkor ez a szín köszönjön vissza a középső ujjadon mondjuk egy szintén ezüst strasszkővel.

Magyarországon is hódít az amerikai trend, a matt fehér köröm. Ezt jól láthatjuk Miley Cyrus és Rihanna videoklipjeiben is. A túldíszített köröm most se divat és sose volt. Fontos megjegyeznünk, hogy a kevesebb néha több.

Ruhákon, csizmákon láthatjuk hogy szegecses díszítést használnak, ami most már körmökön is megvalósítható. Léteznek szögletes, téglalap és kerek formában és emellett minden színben elérhetőek a piacon.

Körülbelül 2-3 éve teret hódított magának a gél lakk a körmös szalonokban.

Ezt ajánlom annak :

  • akinek erős a körme,ezért nincs szüksége műkörömre,
  • aki szereti a rövidebb természetesebb hatású körmöket
  • vagy aki nagyon félti a körmét.

Már ebből is el lehet készíteni mindenféle variációt, lehet díszíteni :strassz kővel, akril festéssel, pehelyporral, csillámporral, lehet átmenetes vagy ombre köröm, de ezen belül is több technika létezik. Lehet mattítani, arra fényes mintát kérni vagy akár porcelán virággal díszíteni.

Az abszolút nyerő minta most télen a hópihe, ezzel nem lehet mellé lőni! Ha szilveszter előtt is el tudunk jutni a manikűrösünkhöz akkor feldobhatjuk egy kis feketével a körmünket.

-Balázsi Szilvia ajánlásával –

http://www.slynails.hu

Köszönöm, hogy benéztél ! 

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s