Caviar nails

Caviar nails are the new crazy way of being more fashionable on our nails. I love so many nail polishes, but I’m not that patient one , who is always choosing a new colour , that matches my stlye. This week was special, because I had my birthday, so I tested my pearl nails, which I purchased 1 month ago, in 3 amazing colours. ( purple, green and pink ). All of them look perfect on your nails and I wondered who easy to do it. After choosing the colour i just poured the pearls on my nails and actually that’s it. You ‘re ready for your party, with your beautiful nails.
The only problem is, that it won’t last forever 😀 They are good for like 2 days, but when you just put a little shape, like a circle in the middle, than it will last much longer. Be creative and good luck with it 😉
Különleges alkalmakra én is szeretek egy kis pluszt adni a megjelenésemhez. Nem csak a ruháimmal és a kiegészítőimmel játszom, hiszen a körmünk is egy üres festővászon, amit bátran használjatok. Szerencsénkre minden drogériában kaphatóak már szuper kellékek , divatosabbnál divatosabb színek, matricák. Rengeteg technika van divatban , így könnyű dolgunk lesz . Véleményem szerint lassan már minden divat, csak az alap színekre figyeljünk oda.Most ősszel váltsunk kicsit komolyabb, elegánsabb színekre és rakjuk félre a nyári rikító, neon körömlakkjainkat. Természetesen ne vigyük túlzásba a rideg színek halmozását, vigyünk egy kis vidámságot a dologba. Itt jöhetnek szóba a különböző díszítési eszközök.
A mai napon egy különleges technikát mutatok be, amivel már biztosan találkoztatok. Én egy nagyobb akció keretében zsebeltem be 3 szuper színt: kéket, zöldet és pinket. Mindegyik szín titokzatos, csillogó, kicsit színváltó. A legegyszerűbb technika amivel valaha találkoztam és semmi kézügyességet nem igényel.
 Először egy alap, átlátszó, köröm erősítő lakkot kentem fel. Ez azért fontos bármilyen színes körömlakk felfestése előtt, mivel ezzel elkerülhetjük azt a hibát, hogy körmünk elszíneződik a körömlakk miatt. Könnyebb lesz a körömlakk eltávolítása és emellett tartósabb is lesz !Következő lépésben kiválasztottam a színt, amit két rétegben vittem fel a körmeimre. Majd ismét előkerül az átlátszó körömlakk, amit kedvünk szerint, rajzolva felviszünk. A gyöngyöket egyszerűen csak öntsétek rá a felületre. Fontos, hogy rakjatok a körmötök alá egy papírlapot vagy dobozt, amiből utána a felesleges, lehullott gyöngyöket könnyedén visszaönthetitek a tartójába. Elkerüljük a pazarlást vele és csomó ideig kitart majd 🙂  Végül egy átlátszó körömlakkal menjünk át a felületén , hogy tovább tartson a szuper körmünk.

 Minden körmömre különböző módon szórtam rá a gyöngyöket. A gyöngyöket akár össze is keverhetitek és akkor látványos, szivárványos eredményt kapunk.

 Összeszedtem az én kedvenc színeimet most így az őszre illetve, hogy mit mivel párosítanék össze.

Essence- vampire’s love long -lasting nail polish  / vampire’s love körömlakk ( 03 true love )

Essence- holographic nailpolish / hologrammos körömlakk ( 03 blue ray )

Catrice- ultimate nail lacquer  / körömlakk ( 250 I sea you ! )

Catrice- ultimate nail lacquer / körömlakk ( 33 In the armee glow )

Essence- colour & go quick drying nail polish /  colour & go gyorsan száradó körömlakk ( 59 black is black )

Essence- colour & go quick drying nail polish / colour & go gyorsan száradó körömlakk ( 49 the only chance ! )

Essence – colour & go quick drying nail polish / colour & go gyorsan száradó körömlakk ( 26 break through )

S-he- stylezone nail polish / körömlakk ( 369 )

Tapasztalataim alapján , 2-3 napig bírja a körmötök. Sokkal jobban bírták azok , amelyekre csak egy csíkot raktam vagy karikát. Amelyiken az egész köröm gyöngyös volt, hamar tönkre ment …egy napot bírt csak.

Köszönöm, hogy benéztél !

Thanks for watching!

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s