Crazy letters


Mike WiLL Made-It ft. Miley Cyrus, Wiz Khalifa & Juicy J – 23

This was a very special photoshoot, because we worked with a young and super talented photographer and  makeup artist. Unfortunately we have that weather that is the nightmare of every blogger. Even it looks nice, and warm, it isn’t. To the end of the photo series my fingers were frozen (not to mention my legs..).
This is not an ordinary set, because most of the cases I wear this skirt for special occasions with an elegant blouse, but now I put on a knitted sweater. I don’t wanted to put on tights, so I wore knee-high stockings folded to the middle of shin. With stockings you can manipulate the look of your ankle boots, just like you have many.
I tried to put some waves in my hair, but thanks to the foggy weather it ruined my 1 hour work in 10 minutes 😦
Just because of the natural hair look, I chose a very simple makeup (that I posted on facebook a few days ago), that Candice wore. It is super easy to prepare, even if you are not professional. In case, you are interested in it, we can make a video, you just have to ask a question on ask.fm.

Ez egy nagyon különleges fotózás volt, hiszen ez volt az első alkalom hogy két igen fiatal és tehetséges emberrel dolgozhattunk együtt. Lukáccsal már több sorozatot készítettünk, viszont az Ilivel ez volt az első közös munkánk. Nagyon élveztük 🙂
Sajnos elérkezett minden blogger rémálma, az az időjárás, ami az ablakon keresztül egész baráti, de ha kilép az ajtón azonnali a fagyhalál. Tegnap is ilyen volt az idő, az ujjaim kis jégcsapokká változtak, nem beszélve a lábaimról, de sebaj, amíg nem leszünk betegek, űzzük 🙂
Egy nem túl megszokott összeállítást választottam. Ezt a szoknyát főleg különlegesebb alkalmakra veszem fel egy elegáns inggel, de most ezt a betűmintás kötött pulcsit választottam, hogy valami izgit vigyek a szettbe. Mivel nem vagyok a rövid (“cropped”) pulóverek híve, inkább a hosszúakat választom és betűröm a szoknya/ nadrág alá, inkább nem kínzom a szervezetem, pláne nem a derekam, még a divat kedvéért sem! Ha esetleg unod a bokacsizmádat, akkor kapj fel egy térdzoknit, amit fel-le tudsz hajtogatni, így úgy tűnik majd, mintha több csizmád is lenne, különböző hosszúságú szárakkal. E mellett hasznos is, hiszen a zokni egy plusz réteget ad, hogy ne fagyjanak meg a lábaid.
Ismét megpróbálkoztam hullámokat varázsolni a hajamba, több kevesebb sikerrel. Miután 1 órát szenvedtem vele, a párás időjárásnak 10 percébe telt, hogy egyes tincseket egyenesre varázsoljon. Kész bele kell törődnöm.. 😦
Mivel a hajamnak egész természetes hatása volt, ezért döntöttünk egy egyszerű barnás-aranyas szemhéjfestés mellett. Egyébként még a héten postoltam a facebook oldalunkra egy VS videót, ahol Candice-n mutatják be a sminket, de ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi hogy készítettük el, akkor írjatok nekünk bátran ask.fm-en:)

DSC_2435 DSC_2380 DSC_2408 DSC_2416 DSC_2425 DSC_2427 DSC_2475 DSC_2478
skirt/szoknya: H&M
sweater/ pulcsi: H&M Divided
ankle boots/ bokacsizma: Bershka
stockings/ zokni: JPress

A sminkért külön köszönet Ili Newson-nak:

A fotókért külön köszönet Lukács Bencének!

Thanks for watching/ Köszi, hogy benéztél!
Dori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s