Party in pants

For me it’s a huge dilemma how to be sexy, when there’s less than 10 degrees outside. Especially in a party, where I don’t know exactly where we will end up.  I don’t like putting on nylon tights, so I always prefer trousers. I collected you some solutions, how to be in the middle of the party and how to be the most sexy on the dancefloor without getting ill in miniskirts.


Mindig is egy óriási problémát jelentett számomra, hogy hogyan maradjak szexi és nőies, amikor a hőmérő higanyszála 10 fok alá kúszik. Mivel könnyen felfázok/megfázok, ezért inkább nem játszom a tűzzel, és felveszek egy nadrágot. Egyébként sem szeretem nagyon a nejlonharisnyát. Összegyűjtöttem nektek egy pár szettet, hogy az összes szem rátok szegeződjön a buliban.

Mostanában a fényes anyagú/bőr nadrágok hódítanak. Hogy ne legyen olyan ünnepélyes a megjelenésed, dobj fel hozzá egy csíkos inget. Mivel még mindig elég irodai a szett, vadítsd meg egy olyan cipővel, ami nem sokszor fog szembe jönni veled az utcán. A kulcs: minél extrémebb, annál jobb.
A csíkok nem csak ingen mutatnak jól, egy ilyen bővebb fazonú nadrágon nagyon elegánsan mutatnak. Mivel bő a szára a nadrágnak, ezért a felsőnek mindenféleképpen testhez simulónak kell lennie, hogy elkerüljük a pizsama-hatást. Ha elég merész vagy, bevállalhatsz egy ilyen mélyen dekoltált darabot is. A piros színű kiegészítők csodálatosan feldobják az egész szettet.
A nadrág nem csak önmagában állja meg a helyét, overálként is használhatod. Eszméletlenül elegáns és gyönyörű, igaz egy kicsit ünnepélyesebb hatást kelt. Amondó vagyok, hogy a kevesebb néha több, szóval kiegészítőkkel sem turbóznám fel nagyon.
A nadrág lehet rövid is, igaz, itt már illene harisnyát húznunk. Még B opcióként merülhet fel egy comb fölé érő csizma. Azért jók ezek a csizmák, mert ha megfelelő hosszúságút választasz, akkor a lábadat nagyon szépen megnyújtja. A bőrhatású shorthoz 3 különböző stílusú inget párosítottam, a hozzájuk való kiegészítőkkel.
Azzal is egy kis feltűnést tudsz kelteni, ha a felsőrészed eleje/hátrésze mélyebben dekoltált. Azt figyeltem meg, hogy egy hátkivágás (derékig érő) sokkal jobban megmozgatja a fiúk fantáziáját (de csak akkor ha nincs melltartópánt!!!) Szóval megfelelő női praktikákkal, és pántok nélkül hord 🙂
Nem csak szilveszterkor jöhet a csillogás. Basic darabokhoz párosíts egy flitteres nadrágot, és máris indulhatsz.
Az arany-fekete egy újabb kombinációja. Variálj a ruhák anyagaival, így különböző hatást érhetsz el vele. Míg a jobb oldali összeállítás kicsit visszafogottabb (a pamut, gyöngyös peplum felsővel), addig a bőrpeplumos pump magassarkús szett már igazán vadra sikerült.

Thanks for watching ,

Köszi, hogy benéztél ,

Dori

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s