Fairy make-up tutorial tips

 A lot of girls are choosing a fairy-tale inspired look for Halloween. I didn’t wanted to do a whole make-up tutorial for that, because there are so many good ones on youtube. I just wanted to show you some tips for it, which you can use in your make-up 🙂

 Egy csomó lány még mindig szeret a tündér mesék világában álmodozni, így amikor halloween-hez kerül sor akkor többen közületek tündérnek szerettek öltözni. Nem szerettem volna egy egész sminket csinálni hozzá , hiszen feleslegesnek tartom, annyi jó kép közül lehet válogatni az interneten. Pár tippet szerettem volna nektek adni, hogy hogyan is lehet feldobni a sminketeket nagyon egyszerűen. Nem lesz sok mindenre szükségetek csak művirágra, papírlapra, ollóra.

  • 1. Butterfly brush- this is a very easy tutorial ,which you can use with every kind of shape. I choosed a butterfly to it, i just googled  butterfly images and after I chose the perfect one, I printed it. I cut it out and I put it on my skin with some F/X wax. I chose the perfect colour to it and I just blended all over with a little brush. After I removed the butterfly and you can see the wonderfull result!
  • Pillangó minta – ez egy nagyon nehéznek tűnő technika, ám a világ legkönnyebb sminkje : keressetek egy tetsző mintát az interneten, majd nyomtassátok ki és vágjátok ki a formát. Ragasszátok arcotokra valaminek a segítségével, ez lehet hajzselé is , de én speciális F/X waxot használtam hozzá. Válasszatok egy tetszőleges színt , majd alaposan vigyétek fel a bőrötökre. Mikor készen vagytok vegyétek le , a végeredmény fantasztikus 🙂
  • 2. Floral look-Buy in any supermakerts a false flower, and cut it in a half . Apply it with F/X wax on your face. In the center put a cute sparkling stone.
  • Virágos technika – Ez is egy roppant egyszerű dolog. Először is egy művirág kell, amelynek kiszeditek a közepét majd a szirmokat ragasztó segítségével egymáshoz ragasztjátok. Ha ti is a szemetek mellé szeretnétek felrakni, vágjátok ketté a virágot, hogy jól illeszkedjen a szemetekhez. A felragasztás itt is waxxal történik. Dísznek a virág közepére ragaszt
  • hattok egy öntapadós kis kövecskét, ami még különlegesebbé teszi.
    • 3. Floral crown– An easy way to be the queen of spring. Buy different kind of flowers, make a circle from wire and insert them carefully on it. You will fell in love with the result 🙂 After it you can use in summer for festivals. Must have thing !
    • Virág korona – Ez az amit már nagyon sokan kérdeztetek, hogy hogyan csináltam a fesztiválos koszorúmat. Ami kell hozzá : drót, művirág és türelem 😀  A fejetekhez mérve készítsetek egy kör alakú drót alapot. Majd a kiválasztott virágokat kezdjétek egyesével rákötözni damillal vagy vékonyabb dróttal az alapra. Érdemes a virágok közepénél átvezetni a drótot így biztosan nem esik majd le.

 Thanks for watching ! Köszönöm, hogy benéztél !

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s