Lemon dress

Katy Perry – Walking On Air

I know wedding season is over, but I wanted to show you guys a great look for occassions like that. Schools are also starting, there will be a lot of events like prom night, home coming ball and of course we all go to parties. This dress is perfect, it gives you that little bit misterious look, because of their low-cut back. Of course this colour looks better on bronzed skin and I don’t suggest to wear for blonde girls.
This hair tutorial is a very quick -5 minutes challenge- if you are interested in how to do it, feel free to ask for a video. It looks super complicated and professional, so learn it 😉 You can also save a lot of money, COOL !  When it’s cold, pick a black leather jacket or trench coat and be ready for your party !

Tudom, hogy vége van a klasszikus esküvői időszaknak, de mégis meg szerettem volna mutatni nektek ezt a remek összeállítást, amely bármely hivatalos, elegáns eseményen megállja a helyét. Most, hogy belegondolok elkezdődött az iskola, mindenhol lesz bál, szalagavató és év eleji nagy bulik. Ez a ruha a tökéletes választás, mindent elrejt, ha kicsit nagyobb hasad lett így a nyár végére, vagy esetleg megnőtt a combod, feneked, semmi probléma. Kis cicikkel sem lesz gond, hiszen ez a fazon esztétikailag két kosár mérettel megnöveli őket. Imádni fogjátok! A mélyen kivágott háta miatt pedig egy fajta titokzatosságot ad viselőjének.
Ez a konty, hihetetlen de 5 perc alatt kész, nagyon bonyolultnak tűnik és professzionálisnak, akár egy fodrásztól jöttél volna. Ha érdekel titeket , hogyan készíthetitek el ti is könnyedén, otthon ezt az alkalmi kontyot, szívesen megosztom veletek egy videóban. Így könnyen spórolhattok pénzt és a fodrászra szánt pénzt a ruhátokra költhetitek 🙂 Ha este hideg van ragadjatok meg egy fekete bőrkabátot vagy egy csini ballonkabátot !

dress/ruha: ASOS

heels/magassarkú: Graceland

clutch/táska: 212- parfüm

bracelets/karkötők: Thomas Sabo

hair accessorie/ hajdísz : BYOUbyItaly

nails/körmök: O.P.I.-gél lakk by: Paul Mitchell Hungary

lipstick/rúzs: Miss Sporty- 054

Thanks for reading !

D.

Leave a comment