All black

DSC_1997Ellie Goulding – Burn

This is maybe our last mini-dress outfit post without getting ill, just for the blog 🙂
We have a new photographer, called Lukács, who is very talented, and we can work easily together. As I have mentioned on the facebook page in a few days we will have a common post with Dorina. Shooting together is very strange for us, we did it only once at spring- except the selfies with front camera, because we have millions of them…
I dyed my hair a few weeks ago from light blonde to light brown,but God knows why, I’m blonde again.. nobody wants me to be brown. So please don’t misunderstand my instagram photos, I’m not a chameleon, simply my hair is crazy 😀
It is very hard to know what should I wear these days. For example when we shot this outfit, in the morning it was raining, then at 1 p.m. the sun was shining. I solve the problem with leggings. But take care you should wear only with a dress, or skirt, because with shorts the outfit will be neglectful.
My main piece is the dress, that I bought in Wien a few years ago. This is some kind of little black dress, but I don’t have to feel embarassed in it, because it is loose-fitting. The decoration on the shoulders make the dress more special- just like some kind of jewellery.

Talán ez volt az utolsó fotózásunk ahol minit viselünk, és amit nem követ megfázás, de hát mindent a blogért.
Ennek érdekében új fotósunk van, Lukács személyében, aki egy igazán tehetséges korunkbeli. Ahogy már említettük a facebook oldalunkon, hamarosan közös bejegyzéssel jelentkezünk, talán most már több ilyen lesz, hogy nem egymást fotózzuk. Nagyon furcsa volt együtt modellt állni, nem vagyunk hozzászokva, hogy összehangoljuk a mozdulatainkat, arckifejezéseinket- kivéve a front kamerás buliképeken..
Pár héttel ezelőtt egy hirtelen elhatározás alapján barnára festettem a hajam, de Isten tudja miért, ismét szőkés árnyalatokban pompázom.. valahogy senki nem akarja, hogy barna legyek. Ezt csak azért írom le, mert talán félreérthető lehetnek az instgaram képeim. Nem vagyok kaméleon, nem festem hetente a hajam, ezt magától csinálja..
Mostanában nagy problémában vagyok reggelente, hogyan is kéne felöltözni, hiszen reggel a 15 fokban csak nem indulok el szoknyában, ami majd jó lenne délben. . Erre találták fel a leggingst, hiszen a szoknya alá könnyen fel lehet húzni, hogy ne fagyjon be az ember feneke. Vigyázzatok vele, ha short alá húzzátok, úgy a hatás inkább közönségesnek tűnik.
Ezt a ruhát pár éve vettem Bécsben, kb 1500 forintért, azóta is imádom, főleg azért, mert még beletartozik a kis fekete ruha kategóriába. Másik előnye, hogy ha van az emberen egy kis rejtegetnivaló, azt könnyen el lehet vele tüntetni. A válldíszítése pedig felér egy nyaklánccal, így túl sok kiegészítő nem szükséges hozzá, hogy feldobjam.

DSC_1974 DSC_1986 DSC_2031 DSC_1988 DSC_2021 DSC_1992 DSC_2044

dress/ ruha: H&M
jacket/ bőrdzseki: H&M
heels/ magassarkú: Bershka
necklace/ nyaklánc: H&M
bracelet/ karkötő: H&M kids
sunnies/ napszemüveg: H&M

nails/ körmök: Mészáros Kinga

Képekért külön köszönet: Lukács Bence

Thanks for reading!
xoxo, Dori

One thought on “All black

Leave a comment