Sparkling stones

Lady Gaga- Applause

So here is our third outfit from Balaton. Right now this cute black skirt is my favourite piece of my wardrobe.. I could wear it all time, for any kind of occassion. It’s so chic and it also gives you a perfect shape. I should also mention my new sparkling statement necklace, which I ordered from Ebay, and it took 2 months to arrive… gosh… anyways it is here, and I’m in love with it  .It looks faboulous , isn’t it ?

I’m so sad that summer officially ended, but hopefully we can catch some sunny  days and wear our favourite pieces from 2013 summer. Can’t wait to see the new collections in the stores 🙂

Itt az újabb balatoni szettünk. Ismét van egy kedvenc darabom, ez a gyönyörű , fekete ,magasított derekú szoknya. A H&M- divided részlegén leltem rá. Elég vastag anyagú , így akár ősszel is hordhatjuk majd egy harisnyával. Fazonjának köszönhetően eszméletlen lábakat csinál, esztétikailag vékonyabb, hosszabb lábakat kaptok és a derekatokat is kiemeli. Mindenképp egy kötelező darab lesz az őszi ruhatáramban. Remélem több színben is kapható majd !
Még egy jó hír, megérkezett az új nyakláncom, amit körülbelül 2 hónapja rendeltem … 🙂 Szerintem ez is egy fantasztikus kiegészítő, ami minden ruhát azonnal feldob.

Sajnálom, hogy hivatalosan is vége van a nyárnak, de szerencsére még el lehet kapni pár napsütéses napot és addig is élvezhetjük még a jó időt és természetesen előkaphatjuk a kedvenc ruhadarabjainkat a 2013as nyári kollekciókból.  🙂

skirt / szoknya : H&M-DIVIDED

denim vest / farmer mellény : F&F

heels/ magassarkú : Catwalk

accessories/ kiegészítők : Ebay haul

Thanks for reading !

D.

Advertisements

2 thoughts on “Sparkling stones

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s