Shine bright

Új szépség trendek melyek már bejárták az egész világhálót…DE hozzánk csak most értek el. Ugye nektek is szokott olyan lenni, hogy egy külföldi újságban vagy youtube-on megláttok egy fantasztikus smink terméket és végül rájöttök, hogy itthon még az emberek 90 % -a nem is hallott róla. Hát igen Magyarországra sajnos a trendek pár év csúszással érkeznek, miután külföldön végigsöpört a hullámja 🙂 Sokan nem mernek külföldről rendelni, vagy nem is tudják hol keressenek rá ezekre a kincsekre, így marad a várakozás.

violent-lips

Egyszerű, gyorsnak tűnő megoldások a tökéletes megjelenésért. Amelyek felhelyezése valójában dupla annyi időt vesz igénybe, mintha saját magunk készítenénk el !

1. Szájmatrica 

jessie-j-violent-lips-the-union-jack     Kim-Kardashian-Violent-Lips-Look-Makeup-112111

Rengeteg sztáron láthattuk már, hogy ilyen szájmatricát viselnek. Az első ilyen cég a Violent Lips volt aki előrukkolt a szájmatrica gondolatával és azóta nagy trenddé vált. Amit a márka ígér : tartós rúzs akár egész estére( 8-9 óra), lehet inni , enni vele. Ajánlott az olajos ételek elkerülése, hiszen az oldja a ragasztást. CSÓKÁLLÓ, csak nem szabad harapdálni 😀

http://www.violentlips.com

Ahol ti is könnyen beszerezhetitek: Claires itt, itt , Douglas illetve Müller

egy kis segítség a felhelyezéshez

2. Instant sminkek

zebra1

Legyen szó a tökéletes tusvonalról vagy a füstös szemekről, ezekkel az instant sminkekkel mindenki számára elérhetővé válik a lenyűgöző megjelenés. Rengetegen stresszelnek egy buli illetve randi előtt, hogy időben kész lesz e a sminkük vagy , hogy ugyanolyanra sikerült e a szemük.. Hát igen sokak számára ez ismerős helyzet. De most ezeknek a segítségével időt is megspóroltok 🙂 Milyen jó ugye?

http://www.coloronpro.com/

Ahol ti is hozzájuthattok: Douglas, Müller  tusvonal: Claires

egy kis segítség a felhelyezéshez

3. Köröm matrica

Nekem is volt szerencsém kipróbálni egyszer a köröm matricát, még Amerikában .Meg kell hogy mondjam , kellemeset csalódtam. Nekem nagyon pici körmeim vannak , így féltem, hogy rajtam nem fog mutatni. Nagyon egyszerű a felhelyezése és egyszerűen csak méretre kell reszelni a felragasztás után. Egyetlen egy gyenge pontja , hogy hamar lekopik, úgyhogy ajánlott rá egy réteg átlátszó körömlakkot húzni ! Amit én próbáltam az a Cala márkától volt, rengeteg árnyalatban és jópofa mintákkal kapható.

http://www.calaproduct.com/

Ahol ti is megvehetitek : Douglas, Claires itt, Müller, Rosmann ( Essence)

egy kis segítség az elkészítéshez

4. Kaviár körmök

Ilyen körmöket is ritkán látni itthon 🙂 Aminek az oka valószínűleg, hogy nagy türelem kell az elkészítéséhez illetve nem mondható tartósnak, göröngyös felülete miatt . Ez első ilyen közismert márka a Ciaté volt aki piacra dobta a kaviár manikűrt, nagyon jó kampány képekkel. Maga a kaviár is egy ínyencségnek számít, ami csak különleges alkalmakkor kerülhet étlapunkra.  Így hát ezt is e fajta luxus cikknek szánják, olyan nők számára akik szeretik a feltűnést  és bevállalósak 🙂

http://www.ciate.co.uk/

Ahol ti is könnyen beszerezhetitek: Claires ittittitt

egy kis segítség az elkészítéshez

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s