L’Oréal casting

Casting Créme Gloss hajfesték 

Mint minden lány én is egy idő után megunom a hajszínemet.Fő a változatosság 🙂 Sosem árt egy kis újítás a hajunknak, hiszen akár egy teljesen új karaktert kölcsönözhet arcunknak.

Ám vannak olyanok is akik csak egyszerűen már fakónak tartják a hajukat, elveszett belőle az a gyönyörű csillogás, ami az ápoltságot sugallja környezetünknek. Mindenki hosszú, egészséges és csillogó hajat szeretne. Egy előző bejegyzésben már megosztottam veletek egy házi hajpakolásomat itt, amivel a kívánt hossz és szépség elérhetővé válik pár egyszerű trükk alkalmazásával 🙂

A L’Oréal Casting Créme Gloss hajszínezőkkel bármilyen hajszínt varázsolhatunk magunknak mindössze egy óra alatt. Ami különleges benne , hogy ammóniamentes , ezáltal nem roncsolja hajszálainkat ! További előnye, hogy 24 hajmosásig tart, nem látható a lenövésünk , csak szépen lassan egyre jobban kivilágosodik a hajunk és egyszer csak visszanyeri eredeti színét.

 Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen eddig sosem csalódtam benne, rengeteg színárnyalatot próbáltam már ki a hajamon. Új megjelenést kölcsönöz pillanatok alatt viselőjének. Lehetsz akár démoni vörös, vagy vad fekete ! A hajad rengeteg ideig csillogó és puha marad. A mellékelt balzsam , számomra 5 hajmosásig elegendő volt, amitől szintén nagyon puha , bársonyos és könnyen kifésülhető lesz  hajunk !

31 színárnyalat közül választhatUNKk, közöttük biztosan meglelitek a kívánt hajszínt !

ár: 1899 Ft ( az én hajamra elég egy doboz !)

tipp: Utolsó öblítéskor használjatok hideg vizet, hogy hajatok még csillogósabb maradjon 😉

Végeredmény: előtte-utána

Sötétbarna : 300

2012 április

Barna: 400

2012 november       

Ahogyan látjátok áprilisban befestettem sötétbarnára, ami eleinte feketének fog tűnni , mert már annyira sötét árnyalat. Novemberben már megint világos volt a hajam és nem észlelhető semmi lenövés 🙂 Természetesen belejátszott a világosságba a nyár is , a sok napsütéssel és egy tenger melletti nyaralás, de tényleg visszanyeri hajatok a régi színét 🙂

Könnyen alkalmazható otthon, akár egyedül is betudjuk festeni a hajunkat, csak nagyon figyelni kell az időkorlátokra. Én a szemöldökömre is szoktam rakni egy 5 percre a festékből. FONTOS: mielőtt befestitek hajatokat, kenjétek be füleiteket , nyakatokat és arcotok szélét nagyon alaposan krémmel, hogy nehogy befogja bőrötöket is a festék !

Remélem ti is kedvet kaptatok hozzá , bátran kísérletezgessetek ! 🙂

D.  

 

Advertisements
Categories Haj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s