Beauty World Net

Hirtelen közbejött egy találkozó életed szerelmével vagy esetleg meghívtak egy esti buliba, de nem tudod mit kezdj a sminkeddel és a hajaddal? Akkor neked a Beauty World Net tökéletes barátod lesz 🙂 Ez egy új honlap, amely Magyarország egész szépségiparát összehozza egy helyen. Gyors, praktikus és térítésmentes.

Ugye felkeltettem nektek is az érdeklődéseteket? Akkor lássuk, hogyan is néz ki ez kicsit részletesebben.

 

http://bwnet.hu/

A Beauty World Net egyfajta közösség, aminek te is a tagjává válhatsz könnyedén, egyetlen regisztrációval. A kiválasztható régiókkal, egyszerűen megtalálhatod pontos elhelyezkedésedet , a hozzád legközelebb álló szépségszalonokkal.  Miután kiválasztottad kedvenc szalonjaidnak listáját, értesítéseket kérhetsz az aktuális akciókról illetve feliratkozhatsz hírlevelükre.

Gyors bejelentkezés az interneten keresztül : Ha rohanóban vagy és nincs időd telefonálgatni, itt a honlapon ezt is megteheted ! Online bejelentkezés, időpontra a szalonokba, ingyenesen ! Nem kell azon aggódni, hogy elnézed az időt, hiszen értesítést is kapsz a bejelentkezett időpontról 🙂 A szolgáltatásokért, majd csak a helyszínen kell fizetned.

Egy kis segítség 🙂

Hamarosan mobil app. is elérhetővé válik számotokra, hogy mégkönnyebben elintézhessük dolgainkat saját okos telefonunkon. Csak egy kattintás, és kész a bejelentkezés. Keresel egy közeli körmöst? Egy percedbe se kerül. Ugye ez nektek is elnyerte a tetszéseteket? Nekem nagyon bejön ! Ti mit gondoltok róla? 🙂

Facebook oldalukon további információkra lelhettek :

 http://www.facebook.com/BeautyWorldNet?ref=stream

Böngésszetek, regisztráljatok , próbáljátok ki és legyetek ti is részese Magyarország új szépséghálozatának ! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s