Nail polish ideas

Egy pár hete az ősz beköszöntével teljesen tanácstalan voltam, hogy milyen stílusú körmöket pingáljak magamnak. A karmaim a gyenge pontjaim, nem bírom ki egy napnál tovább ha nincsenek kifestve.
Egy női kéz akkor szép és igényes, ha rendszeresen ápolva van és ki vannakfestve a körmök. Persze vannak örök szabályok a lakkozást tekintve, amiket illik betartani, ha nem akarunk elsárgult körmöket ,viszont minél tartósabb eredményt szeretnénk. Gondolok itt  az alapozó lakkra és a fedőlakkra. A kettő kombinációja csodákra képes, mivel 1 festés akár 5-6 napig is tarthat.
Összegyűjtöttem az idei év köröm csodáit, amit bárki elkészíthet maximum 1 óra alatt. (száradási idővel)

1. French manicure
Az a lakkozás, ami soha de soha nem fog kimenni a divatból. Persze néha azért átalakul, de az eredeti ötlet mindig megmarad.

az alap

a mattitó lakk nagyon külöleges

2. Bling-bling

Idén lett nagy divat ez a csillogás a gyöngyházfényű lakkokat felváltva, amik számomra sosem voltak szimpatikusak, valahogy mindig olyan öreges kéz hatását keltették bennem. Többféle variációja létezik. Az előző pontban már volt egy kép, ahogy csillámos lakkal helyettesítheted a francia manikűr fehér csíkját. A következő opció, hogy minden körmödet csupa csillámosra fested. Ez nagyon gyönyörű tud lenni, de nem a hétköznapokra való. Ennek az elfogadhatóbb verziója, amikor csak a gyűrűs ujjad körmét fested le, természetesen a csillámok és a lakk színét összeegyeztetve.

3. Gyöngyös köröm

Nyáron jött be a divatba, én sohasem próbáltam. Ez az a típusú lakkozás amit még én sem merek kipróbálni, mert tudom, hogy pikk-pakk eltűnnének a gyöngyök a kezemről. Professzionális körülmények között biztosan meg lehet oldani, hogy egy estét legalább kibírjon épen. Nekem a fehér tetszik a legjobban, így télen olyan havas hatása van. 🙂

3. “Repedezős” lakk

Tavaly télen Grétával mindenhol ezt a lakkot kutattuk, végül rátaláltunk.  Valahogy pillanatok alatt el is felejtettük… majd minden nagyobb kozmetikai cég többféle színben piacra dobta. Egy év elteltével bennem az igénytelenség hatását kelti, kivéve ha a színkombináció ízlésesen van összeállítva és van benne valami izgalmas.

4. Winter love

Ha tél, akkor karácsony. Ez a körmökön is sokszor visszaköszön. A hópelyheket és egy pár mintát nagyon egyszerű megfesteni, a rénszarvas már a nehezebb kategóriába tartozik. Színekben igazodj a karácsonyi színekhez, gondolok itt a pirosra, fehérre, aranyra. Ezeken kívül a pasztellszínekből is nagyon szépet lehet alkotni.

5.  Moustache nails

A bajusz téma mostanában nagyon felkapott lett, szinte mindenhol megjelenik: nyakláncokon, gyűrűkön, pólókon… és persze a körmökön is! Ez is az egyszerű de nagyszerű kategóriába tartozik. Egy rózsaszín vagy fehér alaplakk, rá a fekete bajusz és kész is a műalkotás!

A képek bogarászása közben rátaláltam a következő lakkozási technikára, teljesen beleszerettem! Tutira ez lesz a következő, amit meg fogok valósítani, majd igyekszem képeket készíteni róla 🙂

Ezeken kívül az idei trendszínek is megjelennek a körmökön: a burgundi és a méregzöld, igaz ezeket még csak a Douglas-ben lehet kapni.

Remélem tudtam segíteni nektek, vagy legalább egy-két ötletet tudtam adni! Jó szórakozást! 🙂

P.S.: az instagramomra rendszeresen feltöltöm az aktuális körmeimet, ott is tudtok bogarászni, a marbelouss instagramjára pedig hármunk körmei kerülnek fel czdorika vagy marbelouss

follow us 😉

xoxo Dori

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s