Fallen leaves

Sajnos az idei évben a nyár és a tél között nem volt hosszú átmenet. A tél csak úgy berobbant, már csak a hó hiányzik a hideghez. Még ennek ellenére is ki lehet fogni még pár napon, azt az igazi napsütéses, gyönyörű időt:)

Nehogy elpakoljátok szomorkodva kedvenc ballonkabátjaitokat,a kulcs hozzá: a réteges öltözködés. Úgy döntöttem, hogy nem felejtem el még kedvenc nyári ruháimat és még ilyen időben is bátran hordani fogom őket ! Ti is nyugodtan vegyétek elő kedvenc nyári ruháitokat, szoknyáitokat ,amiket csizmával vagy bakanccsal kombinálhattok.

Ne felejtsétek el a kiegészítőket annak ellenére is, hogy itt a rosszabb idő. Tapasztalatból mondom, a réteges öltözködés miatt, gyakran megfeledkezünk arról, hogy ilyenkor is jól mutathatnak az ékszerek rajtunk. Karkötők is jöhetnek, hiszen a pulcsink ujján is jól mutatnak vagy könnyedén feltűrhetjük a kabátunk ujját.

Most már több éve lehet hosszabb kötött zoknikhoz hozzájutni ,ami ilyen időben az egyik kedvenc kiegészítőnk lehet. Nagyon jól néznek ki a bakancsból kilógva vagy esetleg ahogy a képen is látjátok, egy fajta lábszárvédőként is használhatjátok. Természetesen jöhetnek a vastag, kötött, mintás harisnyák is 🙂

 Fehér csipkés ruha : French Connection

Ballonkabát : H&M

Kötött zokni: Stradivarius

Tigrises nyaklánc : Bershka

Cipő: bebe

A képekért külön köszönet : Keitaro Cloward

http://keitaroclowardphotography.com/

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s