Snow White

Halloween make-up tutorial

Snow white – Hófehérke

Közeleg a Halloween és szerintem minden lány azon gondolkozik, hogy mégis minek öltözzön be, ami persze már nem olyan elcsépelt jelmez. Minden lány rémálma ha a szembe jövő lány ugyanazt  a ruhadarabot viseli , mint saját maga 🙂

Én most egy klasszikus Disney hercegnőt választottam, a Hófehérkét, ami természetesen a kedvenc meséim közé tartozott 🙂  Fontos kiegészítő ennél a jelmeznél a paróka.Akinek esetleg rövid haja van, használhat ilyen kimoshatós  hajsprayt, amit lehet fekete színben is kapni, így olcsóbban megússza a haj kérdést 🙂

Középpontban a nagy szemek, a tökéletes fehér arcbőr és a nagy vörös ajkak:) Hogy segítsek nektek, készítettem egy rövid kis videót is a sminkről, ahol lépésről lépésre elmondom, hogy miket használtam , és hogy csináltam. Hiszitek vagy sem nagyon egyszerű lesz, csak egy kis időt kell rá szánnotok:)

1. Használj minél világosabb arcpúdert illetve menjél át rajta még legalább 2x egy sima fehér szemhéjpúderrel. Fontos hogy a nyakatokra és a mellkasotokra is figyeljetek majd, hogy ott is kellően fehérek legyetek, hiszen ki fog lógni a ruhából.

Ben Nye Fair- Translucent Face Powder

2.Miután fehér az arcbőrünk, keressünk egy krémesebb állagú szemhéjfestéket, amibe utána könnyen tapaszthattok csillogó púdert vagy csillámot.

Miss Sporty- Eye Gloss 02

3. Ezután jöhet a tusvonal megfestése. Fontos itt megemlíteni, hogy  nyugodtan csalhattok, fessetek szempillákat alul felül, a drámaibb hatásért! Ha valakinek van otthon műszempillája akkor nem kell ezzel sokat dolgoznia.Végül fessétek ki a szempillátokat is.

Essence- liquid eyeliner & get big lashes mascara

4. Majd jöhet a pirosító az arcra, szerintem itt fontos , hogy egy picit túlzásba essetek a pirosító használatával !

Bourjois Pastel Joues-ROSE AMBRÉ 74

5.És végül jöhetnek a nagy vörös ajkak. Nekem kicsit könnyebb dolgom van, mert viszonylag nagy ajkaim vannak, ha valakinek kisebb ajkai vannak, használjon először kontúrceruzát , amivel nagyon ügyesen lehet csalni. Válasszunk egy élénk piros rúzst, majd szintén egy piros hosszan tartó szájfénnyel fedjük , hogy a csillogástól még nagyobbnak tűnjön.

Rimmel London- DIVA RED 500

Essence- Stay with me longlasting lipgloss 07 KISS KISS KISS

Aki kicsit bevállalósabb az most figyeljen ! 😀 Szerintem ha már Halloweenről van szó legyen valami más benne, egy kis csavar , ami megkülönbözteti ezt az alkalmat a farsangtól ! Minél ijesztőbbek vagyunk annál jobb 🙂 Itt egy enyhített változatát láthatjátok majd, úgymond egy ” Zombie Hófehérkét” csinálunk, ami garantáltan nem jön majd szembe veled a bulin 😉

A hangsúly itt a művéren van, amihez szerintem a legkönnyebben neten keresztül juttok hozzá, de a Partycity-ben is lehet , hogy árulnak. Itt mindenki engedje szabadjára a fantáziáját és kedve szerint fesse össze az arcát vérrel, nyugodtan rakjatok a nyakra, kézre és lábra is:) Ne sajnáljátok!  Persze ne feledkezzünk meg a beesett karikás szemekről sem, amit könnyen némi szürke és fekete szemhéjfesték keverésével könnyen felvihettek a szemetek fölé és alá is.

Aki még ijesztőbb szeretne lenni használjon kontaktlencsét 😉

Sok sikert mindenkinek 🙂
Véleményeket és képeket várok tőletek, ha esetleg valaki elkészíti magának otthon:)

JELMEZ BÉRELHETŐ : dorina9311@hotmail.com

D.

Advertisements

One thought on “Snow White

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s