Western chick

Mindenkinek ott lapul a szekrényében az a bizonyos kockás ing , amit ritkán hordunk. Pedig nagyon jó kis kiegészítő lehet a ruhatárunkban. Hordhatjuk rövid farmersorthoz, egy vagány csizmával vagy akár hosszúnadrággal is. Ha kicsit csajosabbak szeretnénk lenni akkor kössétek lazán meg az ingeteket és kész is a tökéletes szett:)  Alá mindenképp egy egyszínű felsőt javaslok, hogy szintén ne térjünk el a lényegtől. Itt a feliratos, mintás pólók tiltólistán 😀  Épp a minap került kezembe az angol Vogue új száma, amiben szintén bemutatják, hogy ez a country-western style még mindig újkorát éli:) Itt is játszunk kicsit a hajunkkal és készítsünk egy oldalfonatot, ami nagyon jól mutat felcopfozott hajhoz de nagyon elegáns lehet, ha esetleg egy kontyhoz párosítjuk! Könnyű és gyors mégis mutatós, akár a reggeli rohanás közben is elkészíthető, körülbelül 3 perc alatt.

Még egy kiváló kiindulási pont lehet a képen látható western csizma, ami idén ősszel még mindig divat lesz, főleg ilyen oldalt rojtozású változatban:)De jöhetnek a bokacsizmák is belőle. Amiért muszáj beszerezned: hordhatod tavasszal,nyáron,ősszel, rengeteg ruhához !

Szerintem nagyon jól párosítható egy egyszerű fehér, lezser ruhához, vagy esetleg a kedvenc csipkeruhánkhoz ! Kiegészítőként olyan karkötőket halmozzunk a karunkra amik azonos színűek a csizmánkkal. A tavalyról beszerzett rojtos táskánk is jól mutat az összeállításhoz, nekem például a H&M-ből van egy fekete színű, amit nagyon imádok 🙂

Egy kis inspiráció:

A képekért külön köszönet : Keitaro Cloward

http://keitaroclowardphotography.com/

D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s